Kitesurfing Nybörjarkurser

Kitesurf Sweden - Kitesurfing Kurs

Send it (5h)

 

Heldags kitesurfing kurs: Här får du en chans att testa sporten och lära dig grunderna. Du lär dig kontrollera kiten och känna på dess kraft. Vi går igenom alla nödvändiga övningar inför brädstarten och du får några försök på brädan.

Kitesurf Sweden - Per Pertoft

Full send (10h)

(Grundkurs)

Två dagars Kitesurfing Grundkurs:
När du bokar en fullständig kitesurfing grundkurs kan du vara säker på att få lära dig hantera draken samt får mycket tid med brädan. Denna kurs ger dig all kunskap för att göra dina första åk och kunna öva vidare på egen hand.

 

Kitesurf Sweden - Kitesurf Kurs

Get hooked (2,5h)

 

Halvdags kitesurfing kurs: För dig som inte är säker på vad Kitesurfing är och om du gillar det kan du boka en 2,5 timmars prova på kurs där du får känna på draken och styra den för att få en första känsla och se om du vill fortsätta efteråt.

Kitesurfing Fortsättningskurser

Kitesurf Sweden - Vi lever för Kitesurfing

Ride Hard - FOrtsättningskurs

Den här kursen är för dig som vill öva på vändningar och lära dig åka bättre uppvind eller lära dig att hoppa och tricksa. Vi anpassar oss efter dina behov. Kursen innefattar 2 privattimmar och tar ditt kitande till nästa nivå.

Kitesurf Sweden - Private Stunden

Privat Lektion

 

Vill du ta dit kitande till nästa nivå? Eller vill du bara öva på något specifikt? Då är det bara att boka privatlektioner och få hjälp med det du känner du vill öva på. Vi erbjuder även video analys där vi filmar och analysera dit kitande efter lektionen.

Wingfoil Kurs

Foil

Kan du redan Kitesurfa men vill lära dig att Foila? Då är det dags att boka en kurs och lära sig och testa på något helt magiskt. Känslan av att sväva över vatten är helt unikt och perfekt för dagar med lite mindre eller lättare vind.