Vårt kursutbud

Få professionell hjälp med kurser för att utvecklas inom din vattensport.

Kitesurfing Kurser

Kitesurfing är vad vi på Kitesurf Sweden brinner mest för. Det är en fantastisk sport där man lär sig behärska och använda naturens krafter. Genom många års erfarenhet inom Kitesurfing är vi drivande inom branschen och tar de nyaste utvecklingar in på den Svenska marknaden. Med säker och modern utrustning ser vi till att lärandet sker snabbt, säkert och så enkelt som möjligt, för att du efter avslutad kurs kunna fortsätta på egen hand.

Läs mer om vårt kursutbud nedan.

Wingfoiling Kurser

Wingfoiling är en ny vattensport som har utvecklats från Kitesurfing. När man wingfoilar använder surfaren en speciell foilbräda som är upplyft ur vattnet på en foilvinge. Den har ett mycket mindre motstånd i vattnet än en vanlig surfbräda, vilket möjliggör höga hastigheter även i lite vind. Man använder sig av ett speciellt handhållet segel vilket utvecklar kraft för att glida fram och resultatet är en helt magisk känsla av att sväva över vattnet.

Surf kurser

Du behöver inte åka till världens ände för att kunna surfa, du behöver inte ens lämna Skåne! Sverige erbjuder perfekta surfförhållanden för nybörjaren och man hittar till och med världskända spots här. Vi erbjuder kurser där du både kan få lära dig grunderna, eller kanske behöver du hjälp att ta steget vidare från longboard till shortboard.

SUP - Stand Up Paddleboard

Hyr Paddleboards för en härlig utflykt i stillhet ensam eller med vännerna på vattnet.